Senic

Wat is Senic,


Geschiedenis Senic,
Senic is opgezet op 12 mei 2012. Senic is opgezet door Sem de Roos en Nick Postma. Het eerste project van Senic was Senic Host  (Game Servers Hosten). Senic Summer werd opgezet op 14 juli 2012.  Vanaf 18 Augustus 2013 is Senic Games opgezet. Het doel van Senic was en is nog altijd om mensen te vermaken.


Projecten op dit moment:
Senic Games (te vinden op www.Senic.nl)
Senic Summer (Alleen berijkbaar in de zomervakantie)
Senic Host (te vinden op www.mc.Senic.nl)


 

Uitgebreide informatie over onze projecten:


Senic Games,
Een project groep van school. We zijn deze project groep gestart met de volgende leerlingen: Sem de Roos, Sanjay Mannoesingh, Rick de Boer en Laurens Beugeling. Met deze project groep maken we games. Tot nu toe hebben we gewerkt in de Game engines: Construct 2.0 en Unity3D. Als onze producten zijn gemaakt met studenten licenties. Om onze producten te bekijken kunt u op de volgende link klikken: www.senic.nl


Senic Summer,
Tijdens de zomer vakantie heeft iedereen meer tijd om te kamen en is het ook vaker mogelijk om samen te gamen. Senic vond het tijd voor een zomer project vaandaar dat Senic speciaal voor de zomer vakantie van het noorden een minecraft server ging hosten. Senic houd dit nog ieder jaar in stand.


Senic Host,
Bij het spelen van minecraft multiplayer server heeft iedereen natuurlijk zijn irritaties bij het gebruik van bepaalde plugins. Wanneer je denkt dat iets beter kan ga je het zelf proberen, dit is hoe Senic host is begonnen. We hosten nu al een aardig tijdje, van vanilla server naar server met tot over de 100 mods. Gemiddelt veranderen we de modpacks/server rond de 6 maanden.


 

Made by Students. Sponsored by Friesland Textiel